Italienske Vine

Gambino - Sicilien

 

Tekst kommer snart……

Rødvin

 

CANTÂRI

Flot rubinrød farve, met et stønk af violet. Intens og vedvarende duft ,ed et strejf af bær. Struktureret og velafbalanceret vin.

 

Lavet på Nero D'Avola druen, lagret på egefade i 6 mdr. og 6 mdr i flaske.

 

ALICANTE

Absolut top vinen fra Gambino, mørk og intens i farven. Lavet på Alicante druen, og bærer tydelig præf af solen. God balance mellem tannin og eftersmagen. Lagret 9 mdr. på franske egefade, og 6 mdr. i flaske.

Hvidvin

 

FEU D'O

Flot lys farve, frisk og frugtig i smagen. Lavet på druerne Inzolia og Catarratto. Dejlig vin, med god balance.

 

CANTARI

Flot gylden farve, med strejf af det grønne. Dejlig smag, med stor personlighed og harmoni. Lavet på druerne Nerello og Mascalese. Vinen er produceret på en rød drue, med hvidt frugtkød.

Azienda Losi

 

Tekst kommer snart……

Rødvin

 

ROSSO DEL CAVALIER TRANQUILLO 20

Lavet på Sangiovese og 80% Canaiolo Toscano15% Malvasia og Trebbiano 5%

Vin med god struktur, rund og afbalanceret med blød smag og en surhedsgrad i perfekt harmoni med en meget behagelig eftersmag.

 

CHIANTI CLASSICO

Farven er mørk dyb rød, smagen er kraftfuld, frugtig med et krydret strejf af bær og vanilje. Lagret på egefade i 2 år. Lavet på 90 % sangiovese og 10 % Canaiolo Toscano, druer som er udvalgt fra de bedste marker.

 

CHIANTI CLASSICO RISERVA

Vinen har været en stor succes for fam. Losi - kunderne betegner den som en af de bedste. Vinen har en skinnende farve og intens smag. Lavet på 90 % sangiovese og 10 % Canaiolo Toscano. Vinen har lageret 2 år på egefade og 6/12 mdr. i flaske.

 

CHIANTI CLASSICO - MILLENNIUM

Vinen er produceret i anledningen af årtusind-skiftet. Vinen er flot dyb rød og med en dejlig fyldig og rund smag, med et strejf af vanilje og eg. Elegant og let tør eftersmag. Lavet på 90 % Sangiovese - 5 % Black Malvasia og

5 % Canaiolo druer. Lagret 9 mdr. i egefade og 18 mdr. i flaske - 13,5 % alkohol.

Hvidvin

 

CHIANTI CLASSICO BLANCO

Vinen er lavet på traditionel vis, på udvalgte druer med respekt for Chianti Classico traditionerne og særegenhed. En god vin, værdsat for den aromatiske duft, frugtige smag og den klare farve. Lave på 90 % Trebbiano og 10 % Malvasia.

Livet er for kort til dårlig vin.

+45 3052 6809

+45 7589 1161

Nørrebrogade 13C, 8722 Hedensted, Denmark

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Onsdag: kl. 12.00 - 17.30

 

Torsdag: kl. 11-17.30

 

Fredag: kl. 11-18.00

 

Lørdag: kl. 10 - 12.30

Copyright © 2017 · All Rights Reserved